Yleinen

Kasvi sovellus puhelimeen …

ElÀmÀÀ FilippiineillÀ kanavan Timo mainitsi erittÀin hyvÀn apin puhelimeen GARDROID. Kasvikohtaiset kylvö ja kasvatus tiedot tiiviissÀ paketissa.

Puhelimeen ladatessa tĂ€mĂ€ ilmainen ohjelma kyseli tilin varmistus tietoja, jotka ohitin enkĂ€ laittanut. Ohjelma kuitenkin ainakin nyt toimii ilman niitĂ€. sovellus on englannin kielinen, mutta symbolit ovat selkeĂ€t, kylvö syvyys, rivien ja taimien vĂ€li, ph, itĂ€vyys aika, kasvu aika, kylmin kasvu lĂ€mpötila jne. Kannattaa tĂ€ssĂ€ muistaa, ettĂ€ USA:n kasvuvyöhykkeet menevĂ€t toisin pĂ€in eli meillĂ€ 7 on usa:n 2.

TĂ€rkeÀÀ on tĂ€yttÀÀ esim. oman kasvualueen viimeinen halla pĂ€ivĂ€. Mukavasti saat listattua omat suosikki kasvit talteen, voi myös lisĂ€tĂ€ muistikirjaan (notebook) omia muistiinpanoja ja lisĂ€tĂ€ omat jo kylvetyt kasvit ”omaan kasvimaahan” (my garden). TĂ€ssĂ€ tuli hauska tilanne, kun lisĂ€sin ohjelmaan lokakuussa jo kylvetyt porkkanat, niin sovellus oli sitĂ€ mieltĂ€, ettĂ€ valmiita ovat ja eikun kaivamaan 65 cm hangen alta 😀

.

Löysin tosi mukavan norjalaisen omavaraistelijan YouTube kanavan. Alfheim Regenerative Farm, paikkakunnalla Matrand, Oslosta koilliseen. Norjalais-kanadalaisella pariskunnalla on hyvĂ€ ote asiaan ja videot ovat hyvin tehtyjĂ€, suosittelen! 😀 KeskitytÀÀn ruuan kasvatukseen ja elĂ€inten hoitoon. Liian monet Homestead kanavat keskittyvĂ€t ainoastaan rakentamiseen tai remonttiin, joten monta omaa suosikkia on minun suosikkilistalta pudonnut pois.

Yleisesti omvaraisuuteen erilaisen kuvan (oikean kuvan?) antaa Homesteadyshow kanava. Omavaraistelu on jotain muutakin kuin, ettĂ€ kaunis neito kerÀÀmĂ€ssĂ€ valkoisissa pellava vaatteissan kurattomia vihanneksia kauniiseen rottinki koriin.. đŸ€ȘđŸ€Ł Kanava ei ole pelkkÀÀ onnistumista auvoista oloa … vaan kĂ€sitellÀÀn myös hankalia asioita. NĂ€mĂ€ lista jutut ovat tietysti aina mielipide asioita, mutta onhan niissĂ€ usein jotain tottakin.

..

1 vastaus artikkeliin “Kasvi sovellus puhelimeen …”

JÀtÀ kommentti