Yleinen

Bää…ja mää

Lampaat on täällä ! Räväkkä, Pikku-Rävä ja Kärhämä-tyttö. Aluksi heitä vähän jännitti eivätkä oikein uskaltaneet talon luota poistua. Mutta nopeasti kotiutuivat, kun oli niin paljon vihreää ympärillä, ettei tiennyt oikein mitä söisi 🙂 Sain houkuteltua heidät myös rantaan ja ilmeet oli huvittavat, kun tähyilivät että ”noin paljon vettä” 🙂 Nämä eivät siis ole ”Kainuun-harmaita” vaan ”Rävän-punaisia”. Värityksen ovat saaneet punamullalla maalatuista tikkaista, joita vasten on mukava rapsuttaa selkää. Alla kuvassa aidan tekijät

IMG_6750.jpg

Lampaiden tulon jälkeen ensimmäisenä aamuna herättiin kovaan koiran haukuntaan !! LAMPAAT!! Ei mennyt kuin sekuntti, kun oltiin jo pihalla… Metsästyskoira jahtaa lampaita punainen jahtiliivi päällä keikkuen! Karjunnan jälkeen hävisi rannan suuntaan, mutta hengästyneiden päkättimien ilmeet oli surkeat. ” Miksi se koira MEITÄ jahtasi”. Ovathan ne koiria nähneet eikä niitä ole aiemmin tarvinnut pelätä. Tämän jälkeen olemme laittaneet ne joka yö sisään, vaikka sisätila ei olekaan vielä ihan valmis.

img_6815.jpg

Kalastuskin on jo saatu käyntiin ja saalistakin on saatu. Haukea, ahventa, siikaa, särkeä  ja muikkua. Toistaiseksi on säästytty pahimmilta kriiseiltä verkon laskussa, onneksi on ollu melko tuulettomat kelit… joten soutaa on saanut.

IMG_3193.JPG

IMG_6896.JPG

 

Jätä kommentti